Random random: Shadowhunters

Nem mertem berakni a "sorozatnézés" címke alá, mert nem magáról a sorozatról fogok írni, habár szuper-feldobott vagyok a legutóbbi részek miatt, amik fényévekkel jobbak voltak, mint az előzőek, és a jóslatom, miszerint az ötödik részre találja meg a hangját a Shadowhunters, totálisan bejött. Szóval ja, szuper-feldobott. És ja, most mégsem erről fogok bejegyzést írni.

Hanem a színészekről

Miközben ugyanis várakoztam a sorozatra (jesszum, kábé május eleje óta, de rég is volt), nemcsak a spoilerekre vadásztam, hanem próbáltam megismerni a főszereplő színészeket is. És aztán teljesen beléjük habarodtam. Komolyan, vigyorogva tudok végignézni bármilyen interjút vagy színfalak mögötti videót velük, meglátom őket, és instant mosoly. Gondoltam, ebben a posztban most terjesztem kicsit a rajongást irántuk, és belinkelgetem a kedvenc, Shadowhuntersszel kapcsolatos videóimat velük.

* A POSZT FOLYAMATOSAN FRISSÜL! * 
... Rájöttem ugyanis, hogy ez a bejegyzés nekem is segít abban, hogy egyszerűbben visszakereshessem a kedvenc videóimat. Szóval random módon néha bele fogok piszkálni. (Azt még nem döntöttem el, hogy pirossal írom bele az újabb linkeket, vagy felesleges, mert úgyis csak én olvasom ezt a posztot - pláne többször!)
Frissítve legutoljára: 2016.04.24.

De előbb gyorsan egy kis névsorolvasás.

Dom(inic) Sherwood - Jace Wayland
Kat(herine) McNamara - Clary Fray
Alberto Rosende - Simon Lewis
Emeraude Toubia - Isabelle Lightwood
Matt(hew) Daddario - Alec Lightwood
Harry Shum Jr - Magnus Bane 
Isaiah Mustafa - Luke Garroway